Icon
L,V:10-14, Mi:18-20, M,J:14-18
S,D: Inchis
Icon
0742 214 204
office@nicopromedic.ro
Icon
Piața Crucii nr. 6,
Colt cu str. Sava Petrovici, TM

Noua proteza auditiva a devenit si mai buna !

Aparatele auditive Livio AI au fost cele mai discutate aparate auditive din industrie de când au fost introduse acum doi ani. Primele aparate auditive cu inteligență artificială (AI) și senzori 3D încorporați, nu numai că au schimbat percepția despre cât de bine ar putea suna aparatele auditive – au modificat permanent viitorul pentru ceea ce pot face aparatele auditive (cum ar fi detectarea căderilor și urmărirea pașilor, de exemplu).

Așadar, nu este de mirare că anul trecut au fost numite cea mai bună invenție a revistei TIME.

Noua actualizare menține Livio in vârful tehnologiei auditive și oferă stiluri și caracteristici adaptate pentru acest moment.

Denumite Livio Edge AI, aceste proteze auditive versatile oferă o calitate a sunetului care poate face mai ușoară auzirea persoanelor care poartă măști sau care se distanțează la 1.8 metri.

Și odată cu introducerea primelor și singurelor aparate auditive reîncărcabile personalizate de 2,4 GHz din lume am rezolvat problema faptului că aparatele auditive încurcă sau sunt scoase atunci când purtați sau scoateți o mască.


Indiferent cât de bine este programat un aparat auditiv, la un moment dat vom întâlni cu toții situații în care mediul acustic este imprevizibil sau provocator. Cu Livio Edge AI, este suficientă o simplă atingere pentru a face situația mai confortabilă. Acest lucru se datorează faptului că simpla atingere declanșează AI în interiorul aparatelor auditive pentru a efectua instantaneu modificări acustice pentru a vă ajuta atunci când aveți cel mai mult nevoie. Denumit Mod Edge, această procesare unică a sunetului este disponibilă numai prin Livio Edge AI.

Cu aparatele auditive Livio Edge AI, puteți:

– Auzi vorbirea mai confortabil chiar și în locurile aglomerate, în timp ce zgomotul nedorit este suprimat.

– Amplifica sunetele de vorbire pentru a facilita auzirea persoanelor care poartă măști.

– Sa va conectati fără efort la smartphone-ul dvs. pentru a rămâne conectat la familie și prieteni, păstrând în același timp noutățile și informațiile.

De asemenea, am actualizat aplicația noastră populară Thrive Hearing Control, făcând-o mai intuitivă și mai ușor de utilizat ca niciodată.

Cu Thrive, aveți control deplin asupra dispozitivelor auditive Livio Edge AI folosind smartphone-ul. La fel ca o telecomandă TV, vă permite să reglați volumul, să comutați programele și să gestionați alte funcții pe care aparatele auditive pur și simplu nu le puteau face până acum.

Aveți acces la caracteristici importante, cum ar fi urmărirea activității creierului și a corpului și detectarea căderilor și alertele. Puteți face fiecare zi mai ușoară cu funcțiile Asistentului inteligent care vă permit să traduceți limbi, să transcrieți conversații sau să utilizați comenzi vocale pentru a seta memento-uri și multe altele.

Și nou cu această actualizare este funcția Găsiți telefonul meu – care vă poate ajuta să localizați un telefon pierdut sau deplasat vorbind în aparatele auditive și sunând telefonul!

În cele din urmă, noua noastră aplicație Thrive Care permite purtătorilor de aparate auditive să împărtășească informații precum activitatea fizică, utilizarea aparatului auditiv, implicarea socială și multe altele cu persoane preselectate, cum ar fi membrii familiei sau îngrijitorii.

Exclusiv pentru aparatele auditive Livio Edge AI, oferă liniște sufletească celor cu care alegeți să impartiti informații, ajutându-vă în același timp să vă simțiți încrezători și independenți. Chiar mai bine? Trebuie să decideți informațiile pe care doriți să le partajați.

Vrei sa incerci si tu LIVIO AI ?

Leave a Reply